Retete > Pranz > Copanele super crocante
Copanele super crocante
Copanele super crocante
 
Reţetă publicată de Mihaela Petre
Argeş Pitesti
21.06.2011
 
Număr voturi: 68
 
Ingrediente reţetă:
10 copanele (partea de jos) de pui 30 g mustar 20 g pesmet 250 ml ulei (pentru prajit)
 
Cum se prepară?
Copanelele de pui se spala, se sterg cu hartie de prosop si se dau prin mustarul amestecat cu pesmetul.Se pune uleiul intr-o tigaie mai mare iar cand este incins,se pun copanele la prajit,toate o data.Cand culoarea devine aurie se scot pe un platou.Pentru ca am folosit mustar si pesmet ies foarte crocante si delicioase si nu mai trebuie sa punem alte condimente (sare,mustar) pentru ca ele exista deja in mustar.
 
Cum se serveşte?
Se servesc cu diverse garnituri din legume sau chiar simple.
 
Timp aproximativ de preparare:
30 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Eu consider ca reteta mea este speciala pentru ca este foarte simplu de preparat,iar produsul finit este delicios si super crocant.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies