Retete > Pranz > Piept de pui umplut
Piept de pui umplut
Piept de pui umplut
 
Reţetă publicată de Elena Loredana Carp
Vaslui Barlad
21.06.2011
 
Număr voturi: 33
 
Ingrediente reţetă:
Ingrediente 3 jumatati piept de pui 6 felii rulada de porc 3 felii pastrama de porc 6 feliute de cascaval 1 kg cartofi noi mici boia de ardei dulce ierburi provance praf de usturoi ulei de masline ghimbir piper sare
 
Cum se prepară?
Cartofii noi se curata de coaja si se pun la fiert(eu i-am pus la steamer).Cand sunt suficient de patrunsi se scot se stropesc cu ulei de masline 2-3 lg si se condimenteaza cu un amestec din sare ,piper, ierburi provance,praf de usturoi si boiaua de ardei dulce ghimbir. Pregatim pieptul umplut astfel:jumatatile de piept de cresteaza pe lateral ,le condimentam cu sare si introducem in buzunarelul format doua felii de cascaval si o felie de pastrama.Se inveleste in cate doua felii de rulada de porc si se aseaza in forma de graten sau tava pe care o stropim cu putin ulei.Se pun si cartofii condimentati ,turnam cam 200 ml apa incet pentru a nu spala cartofii de condimente si dam la cuptor pana ce pieptul e bine patruns si cartofii aurii.
 
Cum se serveşte?
Se serveste alaturi de o salata de sezon in cazul meu o salata de varza alba. Pofta buna!!
 
Timp aproximativ de preparare:
1 ora
 
De ce recomand această reţetă:
Este o reteta usor de pregati la indemana tuturor .
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies