Retete > Pranz > Mancarica cu piept de pui si dovlecel
Mancarica cu piept de pui si dovlecel
Mancarica cu piept de pui si dovlecel
 
Reţetă publicată de Lia Maria Grozi
Timiş Ghiroda 307200
21.06.2011
 
Număr voturi: 391
 
Ingrediente reţetă:
1 piept de pui, taiat bucati 1 lingura ulei 1 ceapa, tocata marunt 2 ardei kapia kopti si taiati in fasii 2 dovlecei cruzi, taiati bucati mari 2 catei de usturoi, zdrobiti O crenguta mica de rozmarin verde Sare Piper alb
 
Cum se prepară?
Punem uleiul la incins intr-o tigaie cu peretii mai inalti. Adaugam bucatile de carne si le calim, cam 5’, pana isi schimba culoarea, dupa care o scoatem intr-un bol, in locul ei, adaugam ceapa, punem putina sare si piper si o lasam 2-3’, pana devine sticloasa. Punem dovleceii, apoi ardeii, amestecam de cateva ori, punem si carnea, complectam cu apa, atat cat sa acopere totul, adaugam crenguta de rozmarin, mai asezonam daca este nevoie, punem capacul si lasam sa fiarba 25’.
 
Cum se serveşte?
Mancarica o servim calda. Pofta buna!
 
Timp aproximativ de preparare:
45 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Un meniu delicios, usor de preparat si plin de vitamine !
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies