Retete > Pranz > ciulama cu piept de pui
ciulama cu piept de pui
ciulama cu piept de pui
 
Reţetă publicată de DANA-RAMONA SPRANCEANA
Vaslui VASLUI
21.06.2011
 
Număr voturi: 656
 
Ingrediente reţetă:
-un piept de pui dezosat -un pahar smantana cu 20%grasime -2 linguri unt -1leg marar -condimente dupa gust(secretul gustului)
 
Cum se prepară?
se taie pieptul de pui bucatele se caleste in untul topit, se adauga 100 ml apa, se fierbe circa 10 min,se adauga smantana si condimentele se lasa la foc mic 5 min si se presoara mararul maruntit.
 
Cum se serveşte?
calda cu mamaliguta
 
Timp aproximativ de preparare:
15 min
 
De ce recomand această reţetă:
pentru ca nu ii mai pot satura pe cei care sunt invitati la masa
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.