Retete > Pranz > Pui umplut cu pastrama
Pui umplut cu pastrama
Pui umplut cu pastrama
 
Reţetă publicată de Lubita Iancu
Galaţi Galati
23.06.2011
 
Număr voturi: 209
 
Ingrediente reţetă:
4buc.piept de pui,4felii de pastrama tot de pui,2linguri ulei de masline,2catei de usturoi,1ceapa rosie mica,3rosii,1lingura de pesmet,50g.cascaval,sare,piper.
 
Cum se prepară?
In tigaia cu 1lingura de ulei incins,se caleste osturoiul pisat pana devine auriu,se adauga ceapa tocata foarte fin,si rosiile fara coaja,fara seminte,bine scurse si tocate;dupa 3-4min.se adauga pesmetul si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari,dupa care se da deoparte; pieptul,spalat,uscat,se cresteaza pe lateral,in acest buzunar se introduce 1felie de pastrama,1lingura de umplutura,apoi se inchide buzunarul cu scobitori;se prajesc in ulei pe ambele parti si se scot pe servetele de bucatarie
 
Cum se serveşte?
Se servesc calde alaturi de legume sotate,cartofi sau orez
 
Timp aproximativ de preparare:
45-50min.
 
De ce recomand această reţetă:
Gatitul,fiind o pasiune mai veche,imi place sa-mi surprind familia cu ceva si intradevar,reusesc
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies