Retete > Pranz > Piept de Pui cu Cascaval si Unt la Cuptor
Piept de Pui cu Cascaval si Unt la Cuptor
Piept de Pui cu Cascaval si Unt la Cuptor
 
Reţetă publicată de Aron Paula
Cluj Cluj Napoca
25.06.2011
 
Număr voturi: 185
 
Ingrediente reţetă:
- cateva felii de piept pui - unt, depinde cate felii de piept avem - cascaval, la fel depinde de cantitatea de piept - smantana - condimente
 
Cum se prepară?
Mod de preparare:Intr-o tava se pun atatea felii de unt, mai grosute cate felii de carne avem. Peste fiecare bucata de unt, se pune o felie de carne.Carnea se acopera cu cascavalul dat pe razatoare si cu cate o lingura generoasa de smanatana.(sau cascavalul felii), dar dat pe razatoare e mai bun. Se baga la cuptor la foc mijlociu si se lasa pana se rumeneste. Se face la foc mic pentru ca sa nu se arda untul inainte de a se face carnea, sau se pune mai mult unt, si atunci se poate face focul mai mare.
 
Cum se serveşte?
Garnitura de cartofi natur, dar merge orice garnitura de legume fierte sau sotate. Pofta Buna !!!
 
Timp aproximativ de preparare:
40 minute(la foc mic)
 
De ce recomand această reţetă:
este foarte gustoasa, aspectuoasa si e de la sora mea
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies