Retete > Pranz > piept de pui cu lapte si lamaie
piept de pui cu lapte si lamaie
piept de pui cu lapte si lamaie
 
Reţetă publicată de diana chiosa
Vaslui Vaslui
30.06.2011
 
Număr voturi: 14
 
Ingrediente reţetă:
piept de pui,3 catei de usturoi, lamaie, lapte, sare, piper, condimente, rozmarin.
 
Cum se prepară?
Pieptul de pui condimentat cu piper si ceva ierburi amestec uscate, se pune intr-o tava de tuci unsa cu un pic de ulei. Deasupra am taiat vreo 3 catei de usturoi si i-am impartit uniform peste bucatile de carne. Am adaugat cateva feliute de lamaie. Astfel pregatita carnea am innecat-o in lapte. Intre timp cuptorul meu se incingea la 375 F, asa ca am asezat frumusel tava inauntru si am lasat-o acolo pentru 20 de minute. Cu lingura am luat din tava din sosul format, arata cam branzos ca nu are deloc gust de branza si am pus peste carne si am adaugat pe fiecare bucata cate o crenguta de rozmarin. Am pus iar in cuptor pentru alte 20 de minute si iar am scos-o afara sa dau pe carne cu sosul. Am mai avut rabdare inca vreo 10 minute si cand am decis ca e de ajuns uite cam asa era ca si in imagine.
 
Cum se serveşte?
Am servit-o cu o salata de cartofi pregatita cu ceapa verde si dreasa cu un sos format dintr-o jumate de pahar de apa, zeama de la o jumate de lamaie, sare si piper
 
Timp aproximativ de preparare:
60 min
 
De ce recomand această reţetă:
Acesta reteta este speciala deoarece este facuta cu CARNE DE PUI DE LA DELICIOSUL DE VASLUI.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies