Retete > Pranz > LASAGNE CU CARNE DE PUI
LASAGNE CU CARNE DE PUI
LASAGNE CU CARNE DE PUI
 
Reţetă publicată de constantin budeanu
Suceava Suceava
13.06.2011
 
Număr voturi: 97
 
Ingrediente reţetă:
PENTRU COMPOZITIE: - 1 PACHET LASAGNE - 2 LINGURI ULEI - 2 CEPE MARI - 600 G CARNE TOCATA DE PUI - 3 LINGURI BULION - O CANA APA - O LINGURA MUSTAR - SARE, PIPER, CIMBRU, BOIA DULCE PENTRU SOS: - 2 LINGURI FAINA - 1 SI 1/2 PAHAR APA SAU LAPTE - 3 LINGURI SMANTANA - CASCAVAL
 
Cum se prepară?
SE CALESTE CEAPA, SE ADAUGA CARNEA SI SE LASA 5-6 MIN. SE ADAUGA APA, BULIONUL, SARE, PIPER, BOIA DULCE, CIMBRUL, MUSTARUL SI SE MAI FIERBE COMPOZITIA INCA 10 MIN. DIN FAINA, APA/LAPTE SI SMANTANA SE PREPARA UN SOS ALB. INTR-O TAVA SE ASEAZA UN STRAT DE LASAGNE, UN STRAT DE CARNE, SOS ALB SI CASCAVAL DIN LOC IN LOC. OPERATIUNEA SE REPETA PANA SE TERMINA TOATE INGREDIENTELE. SE PUNE LA CUPTOR LA UN FOC POTRIVIT 30 MINUTE. E DELICIOASA. POFTA BUNA!
 
Cum se serveşte?
SE SERVESTE CALDA.
 
Timp aproximativ de preparare:
45 MINUTE
 
De ce recomand această reţetă:
E DELICIASA SI MERITA SA O INCERCATI. NU O SA VA PARA RAU.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies