Retete > Pranz > ARIPIOARE DE PUI IN CRUSTA DE CASCAVAL
ARIPIOARE DE PUI IN CRUSTA DE CASCAVAL
ARIPIOARE DE PUI IN CRUSTA DE CASCAVAL
 
Reţetă publicată de TEODORA PAULA DUMITRACHE
Timiş TIMISOARA
20.07.2011
 
Număr voturi: 59
 
Ingrediente reţetă:
20 DE ARIPIOARE , 150 GR CASCAVAL , 3 OUA , 200 GR PESMET , 3 LINGURI DE FAINA , ULEI , 1 LINGURA DE BOIA , SARE SI PIPER
 
Cum se prepară?
SPALATI ARIPIOARELE SI LE TAMPONATI CU UN PROSOP . LE PRESARATI CU SARE SI PIPER .DATI CASCAVALUL PE RAZATOARE SI-L AMESTECATI CU PESMET SI BOIA .TRECETI ARIPIOARELE PE RAND PRIN FAINA, OU BATUT SI AMESTECUL CU PESMET . LE PRAJITI IN ULEI INCINS, CAND DEVIN RUMENE LE SCOTI PE SERVETELE ABSORBANTE .
 
Cum se serveşte?
SE ASEAZA PE UN PLATOU MARE, INTERCALANDU-LE CU LEGUME PROASPETE , CARE VOR INVESELI ASPECTUL MESEI SI SUNT SI SANATOASE SI GUSTOASE .
 
Timp aproximativ de preparare:
30 MINUTE
 
De ce recomand această reţetă:
O PREPAR MEREU CU PLACERE FIIND O RETETA INVATATA DE LA MAMA MEA . IMI AMINTESTE DE COPILARIE SI DE GALAGIA DIN JURUL MESEI .
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies