Retete > Pranz > Ciorba cu perisoare de piept de pui
Ciorba cu perisoare de piept de pui
Ciorba cu perisoare de piept de pui
 
Reţetă publicată de ioana dudau
Bucureşti Bucuresti
20.07.2011
 
Număr voturi: 623
 
Ingrediente reţetă:
500 g piept de pui 1 oua 2 catei de usturoi 2 linguri de orez pentru perisoare 50 g orez 2 morcovi 1 ceapa 1 ardei 1 legatura de patrunjel si una de leustean 2 linguri de bulion 1 lingura de bors Magic cu legume Mirodenii – sare, piper, menta
 
Cum se prepară?
Legumele se pun la fiert si cand sunt aproape gata se da focul mic si se adauga perisoare mici (preparate din piept de pui dat prin masina de tocat, oul, orezul si patrunjelul, sare dupa gust si usturoi). Mai tarziu se pune bulionul si borsul. Se serveste cu leustean tocat mic pe deasupra
 
Cum se serveşte?
fierbinte cu smantana
 
Timp aproximativ de preparare:
45-50 min
 
De ce recomand această reţetă:
este sanatoasa si extrem de hranitoare
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.