Retete > Pranz > Ficatei de pasare
Ficatei de pasare
Ficatei de pasare
 
Reţetă publicată de Marius Adam
Vaslui Vaslui
21.07.2011
 
Număr voturi: 5
 
Ingrediente reţetă:
600g ficat de pasare,100 ml ulei,100g telina,100g pasta de tomate,150g cascaval,350g orez,100g ceapa,100g morcovi,50 ml vin alb sare si piper dupa gust.
 
Cum se prepară?
Ficatul se inbusa in 30 ml ulei,Separat in alti 50 ml ulei si 50 ml de apa se inabusa ceapa,morcovul si telina taiate marunt,apoi se adauga pasta de tomate dizolvata in 300 ml apa.Sosul rezultat se toarna peste ficatei dupacare se fierb impreuna aproximativ cinci min adaugandu-se piper sare si vin.Orezul se inabusa in uleiul ramas se adauga apoi un litru de apa si sare .Se fierbe in cuptorul incins intr-un vas acoperit amstecand din cand in cand.
 
Cum se serveşte?
Se serveste cald impreuna cu ficateii si cu cascaval ras.
 
Timp aproximativ de preparare:
40 min
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies