Retete > Pranz > Puiul Surpriza
Puiul Surpriza
Puiul Surpriza
 
Reţetă publicată de Vlad Tutu
Vaslui Vaslui
22.07.2011
 
Număr voturi: 146
 
Ingrediente reţetă:
500g pulpe dezosate de pui 100g telemea 400g cascaval ras 3 cartofi medii 1 ou 200g muschi tiganesc o cutie de ciuperci
 
Cum se prepară?
Pregatim ingredientele: Se taie pulpele ca pentru snitzel dar nu se bat. Cartofii se curata si se taie rondele. Se clatesc ciupercile si se taie feliute. Se rade cascavalul si se feliaza muschiul tiganesc. Ungem cu putin unt un vas de yena si adaugam pulpele, apoi telemeaua taiata cubulete. Presaram cascaval si adaugam un strat de rondele de cartofi si oul batut. Punem un strat de ciuperci si apoi feliile de muschi. Presaram cascavalul ras, din belsug, sa acopere bine muschiul. Prima data cand l-am gatit am pus condimente si a fost foarte sarat. Acum il gatesc fara ingrediente si e foarte gustos. Totusi, va sfatuiesc sa nu puneti sare. Se lasa la cuptor la foc mediu pentru maxim o ora pana se rumeneste cascavalul
 
Cum se serveşte?
Puiul surpriza se serveste cald la pranz pentru ca este prea consistent pentru o cina. Eu nu am pus garnitura pentru a savura ingredientele.
 
Timp aproximativ de preparare:
1 ora
 
De ce recomand această reţetă:
Este speciala pentru ca intre aceste straturi de ingrediente pe placul tuturor, puiul se descopera ca o delicatesa si este cu adevarat delicios. Familia nu va conteni cu laude la adresa dumneavoastra
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies