Retete > Pranz > Carne de pui cu smantana si ceapa
Carne de pui cu smantana si ceapa
Carne de pui cu smantana si ceapa
 
Reţetă publicată de Emanuel Ionascu
Vaslui Vaslui
25.07.2011
 
Număr voturi: 36
 
Ingrediente reţetă:
4 pulpe de pui dezosate 4 legaturi de ceapa verde 100 g cascaval 120 g smantana 2 oua 100 ml ulei.
 
Cum se prepară?
Cureti si tai ceapa bucati de 1-2 cm ceapa din jumatate de cantitatea de ceapa. Deasupra cepei asezi fiecare bucata de carne intinsa putin cu ciocanul de snitele. Le acoperi cu restul de ceapa si le dai la cuptor pana ce carnea este aproape gata. Scoti tava si peste carne si ceapa razi un strat de 1 cm de cascaval. Scoti din nou tava si torni smantana amestecata cu ouale. Dai la cuptor pana se rumeneste.
 
Cum se serveşte?
Cu mamaliguta sau paine.
 
Timp aproximativ de preparare:
80 de minute
 
De ce recomand această reţetă:
E posibil sa iti mai placa.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies