Retete > Pranz > Cordon Bleu
Cordon Bleu
Cordon Bleu
 
Reţetă publicată de ramona cristina coseru bota
Vaslui Vaslui
29.07.2011
 
Număr voturi: 64
 
Ingrediente reţetă:
* 1 piept de pui * 100 g sunca * 100 g cascaval * sare, piper * 2 oua * faina * pesmet pt 2 porti
 
Cum se prepară?
Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza se feliaza si se bate usor,cu ciocanul de snitele,apoi se sareaza si pipereaza. Cascavalul si sunca se feliaza. Se fac sandwich-uri din doua felii cu carne iar la mijloc o felie de cascaval si una de sunca. Se pot prinde cu scobitori . Se bat ouale cu 2 linguri faina, sare si piper. Se trece fiecare sandwich mai intai prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.
 
Cum se serveşte?
Se servesc in stare calda, cu diverse garnituri din legume sau muraturi si un pahar de vin alb rece!
 
Timp aproximativ de preparare:
15 minute
 
De ce recomand această reţetă:
este usor de facut si foarte gustoasa!
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies