Retete > Pranz > Pulpe americane
Pulpe americane
Pulpe americane
 
Reţetă publicată de LILIANA LUCHIAN
Vaslui VASLUI
31.07.2011
 
Număr voturi: 383
 
Ingrediente reţetă:
600 gr pulpe de pui, 75 gr chipsuri, 250 gr cascaval afumat, 2 lamai, 100 gr ulei, sare, piper
 
Cum se prepară?
Pulpele de pui se spala, se indeparteaza pielea de pe ele, apoi se condimenteaza cu sare si piper.Cascavalul afumat se rade pe razatoarea cu gauri mici, iar chipsurile se faramiteaza bine.Se storc lamaile intr-un castron, apoi pulpele se trec prin zeama de lamaie si prin cascaval.Pulpele se aseaza in tava unsa cu ulei, se acopera cu chipsurile faramitate si se coc la cuptor, la inceput la foc iute, apoi mediu, pana cand capata o crusta si o culoare aurie.
 
Cum se serveşte?
Pulpele pot fi servite atat calde, langa orice fel de garnitura, cat si reci.
 
Timp aproximativ de preparare:
1 ora
 
De ce recomand această reţetă:
Chipsurile dau pulpelor un gust foarte bun si un aspect deosebit.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies