Retete > Pranz > Carne de pui in zeama de usturoi
Carne de pui in zeama de usturoi
Carne de pui in zeama de usturoi
 
Reţetă publicată de Elena Stanescu
Timiş Timisoara
31.07.2011
 
Număr voturi: 121
 
Ingrediente reţetă:
Ingrediente: - un pui mare transat in bucati - condimente de pui - 400 ml apa - sare - usturoi - ulei
 
Cum se prepară?
Mod de preparare: Carnea de pui se pune la fript intr-o tigaie cu ulei. Se condimenteaza cu condiment de pui si se prajeste pe ambele parti pana se rumeneste. Intre timp usturoiul se curata, se da pe razatoarea mica si se pune intr-un castron mare. Se adauga sare peste usturoi, se freaca bine si se umple jumatate din castron cu apa calduta. Carnea fripta se scoate din tigaie si se pune in zeama de usturoi din castron. Se amesteca bine si se serveste cu mamaliguta.
 
Cum se serveşte?
calduta alaturi de mamaliga
 
Timp aproximativ de preparare:
60
 
De ce recomand această reţetă:
este specific olteneasca
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies