Retete > Pranz > Snitele din piept de pui cu cartofi prajiti
Snitele din piept de pui cu cartofi prajiti
Snitele din piept de pui cu cartofi prajiti
 
Reţetă publicată de Silvia David
Dolj Argetoaia
01.08.2011
 
Număr voturi: 119
 
Ingrediente reţetă:
Ingrediente: - 500 gr piept de pui - 2 lingurite mustar - 2-3 ouafaina - sare - piper - cartofi - ulei
 
Cum se prepară?
Mod de preparare: Se taie pieptul de pui si se bate cu ciocanul de snitel. Se amesteca ouale cu mustarul, sarea si piperul. Se adauga faina cat sa iasa ca o smantana mai groasa. Se dau bucatile de piept prin faina, apoi prin compozitia pregatita si se pun in tigaia cu ulei incins. Separat se curate cartofii de coaja, se taie in felii si se pun la prajit in uleiul incins. Cand sunt prajiti se servesc cu snitel cald.
 
Cum se serveşte?
Snitele se servesc alaturi de cartofi prajiti si sint ideale cu muraturi.
 
Timp aproximativ de preparare:
45
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies