Retete > Pranz > mancare de fasole pastai cu carne de pui
mancare de fasole pastai cu carne de pui
mancare de fasole pastai cu carne de pui
 
Reţetă publicată de valerica moraru
Bucureşti Bucuresti
03.08.2011
 
Număr voturi: 50
 
Ingrediente reţetă:
1 piept de pui 3-4 morcovi 1 patrunjel (radacina) 1 pastarnac 1 telina (radacina + frunze) 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel (frunze) 1 kg fasole verde 1 ceapa 3-4 rosii 2 lingui ulei 1/2 lingurita sare
 
Cum se prepară?
Se rad radacinoasele (morcovii, pastarnacul, patrunjelul, telina) prin razatoarea mica. Se taie marunt ceapa. Se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui si cu o cana de apa, cca 15 minute. Se curata fasolea, se spala si se adauga la fiert. Se adauga si uleiul si sarea si se fierbe 30 de minute. Se adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucati si se mai fierbe 10 minute. Se stinge focul si se adauga verdeata (marar, patrunjel, telina) tocata.
 
Cum se serveşte?
Se serveste cald, cu usturoi
 
Timp aproximativ de preparare:
90 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Este o reteta usor de preparat, care place intregii familii.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies