Retete > Pranz > Supa-crema pui
Supa-crema pui
Supa-crema pui
 
Reţetă publicată de Laura Dachman
Satu Mare Satu Mare
05.08.2011
 
Număr voturi: 26
 
Ingrediente reţetă:
· 300 gr morcovi, curatati si feliati · 2 cepe, curatate si tocate · 1 telina, curatata si tocata · 1 gulie, curatata si tocata · 600 gr cartofi, curatati si taiati in cubulete · 500 gr piept de pui, taiat in fasii · 50 gr unt · sare si piper, dupa gust · 200 gr smantana · 2 galbenusuri · 1 lingura patrunjel proaspat, tocat · 1 lingurita salvie proaspata, tocata
 
Cum se prepară?
1. Pune la fiert in 2 litri de apa toate legumele impreuna cu 300 gr piept de pui, sare si piper.Lasa-le la fiert 50 minute. 2. Restul de piept de pui prajeste-l in 50 gr unt apoi pastreaza-l la cald, acoperit impreuna cu untul ramas din cratita. 3. Dupa cele 50 minute de fiert, da supa prin blender pana cand devine omogena. Incorporeaza apoi smantana amestecata cu galbenusurile si ierburile aromate. Adauga in supa pieptul de pui prajit cu untul topit si amesteca.
 
Cum se serveşte?
Supa se serveste calda, intr-o farfurie sau ol de paine.
 
Timp aproximativ de preparare:
60 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Aceasta reteta este speciala deoarece, fiind pasionata de bucatarie si doresc ca in viitor sa transform aceasta pasiune in cariera, eu pun multa dragoste in ceea ce prepar in bucatarie.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies