Retete > Pranz > dovlecei umpluti
dovlecei umpluti
dovlecei umpluti
 
Reţetă publicată de Lucica Oprea
Bucureşti Bucuresti
05.08.2011
 
Număr voturi: 29
 
Ingrediente reţetă:
4 dovlecei de marime medie 3 cepe carne tocata pui pasta tomate 2 -3 rosii branza sarata patrunjel , sare , piper , delicat legume smantana
 
Cum se prepară?
-Se taie dovleceii pe lung , se curata cu o lingura pana capata aspect de barcuta si se aseaza intr-o tava. -Se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata... se codimenteaza dupa gust _ cu aceasta compozitie se umplu dovleceii.. se adauga apa in tava cat sa nu depaseasca nivelul dovleceiilor , se presara delicat si se baga la cuptor. -Cand sunt aproape gata se adauga branza rasa pe deasupra si felii de rosie..iar pasta de tomate ( 2-3 linguri) se adauga in sosul din tava. _ se mai lasa 15 minute la cuptor
 
Cum se serveşte?
se serveste cu smantana si patrunjel verde
 
Timp aproximativ de preparare:
50-60 minute
 
De ce recomand această reţetă:
este speciala pentru ca o mancam cu placere toti membrii familiei
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies