Retete > Pranz > Piept cu legume la cuptor
Piept cu legume la cuptor
Piept cu legume la cuptor
 
Reţetă publicată de Lacramioara Tanase
Vaslui Vaslui
13.08.2011
 
Număr voturi: 3
 
Ingrediente reţetă:
1 piept de pui mare Deliciosul De Vaslui 6 cartofi 3 rosii 6 linguri ulei 8 linguri vin alb sare piper marar vegeta patrunjel tocat
 
Cum se prepară?
Pieptul de pui se spala si se taie bucati potrivite,se condimenteaza cu sare, piper si marar. Se lasa pe o farfurie sa se patrunda. Cartofii se taie si ei cubulete potrivite, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tava pentru cuptor se aseaza folie de aluminiu. Se aseaza in tava mai intai cartofii apoi pieptul si deasupra rosiile taiate felii. .Ceapa se amesteca bine cu vegeta, piper, marar, putin patrunjel tocat, uleiul si vinul. Se toarna sosul obtinut peste pieptul cu legume din tava. Se sigileaza bine folia de aluminiu si se da la cuptorul incins la 220°.
 
Cum se serveşte?
Se lasa 1 ora, dupa care se desface folia si se mai lasa inca 30 de minute. Pofta buna!!!
 
Timp aproximativ de preparare:
2 ore
 
De ce recomand această reţetă:
In primul rand este speciala deoarece este preparata cu un piept special Deliciosul De Vaslui si este foarte sanatoase ,iar fiica mea o adora.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies