Retete > Pranz > Piept de pui la cuptor
Piept de pui la cuptor
Piept de pui la cuptor
 
Reţetă publicată de Popa Nicoleta
Arad Sebis
15.08.2011
 
Număr voturi: 25
 
Ingrediente reţetă:
1 piept de pui 6 cartofi potriviti 1 ardei 1 rosie 1 ceapa Jumatate ardei iute Vegeta, sare, busuioc, chili Ulei, apa 1 folie de aluminiu
 
Cum se prepară?
Pieptul de pui l-am taiat cubulete (nici foarte mici dar nici foarte mari ca sa se patrunda bine), cartofii i-am curatat si i-am taiat in 4. Am luat un vas termorezisten am pus in el ulei si am adaugat condimentele enumerate mai sus, dupa care am adaugat cartofii si ceapa, peste am pus pieptul de pui pe care inainte l-am condimentat cu busuioc si chili. Am adaugat ardeiul si ardeiul iute iar la sfarsit am taiat rosia rondele si am pus-o deasupra. Peste am turnat apa asa incat sa de-a peste piept. Am acoperit vasul termorezistent cu folia de aliminiu pe care am impuns-o din in loc in loc cu furculita. Am pus totul la cuptor pentru 30 de minute, timp in care nu am deschis usa aragazului. Dupa cele 30 de minute, am luat folia de pe ele si le-am pus din nou la cuptor pana cand au capatat o culoare aurie.
 
Cum se serveşte?
Le-am servit calde alaturi de sos de ardei iute.
 
Timp aproximativ de preparare:
60 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Reteta mea este speciala pentru ca in primul rand am creeat-o eu si este pe gustul familiei mele
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies