Retete > Pranz > Pulpe de pui cu cartofi natur
Pulpe de pui cu cartofi natur
Pulpe de pui cu cartofi natur
 
Reţetă publicată de costel secan
Galaţi Galati
25.08.2011
 
Număr voturi: 69
 
Ingrediente reţetă:
4 pulpe sare, piper 1 kg cartofi 2 linguri ulei de masline patrunjel verde vegeta, sare 1 lingurita unt
 
Cum se prepară?
Saram si piperam bine pulpele. Incingem uleiul in tigaie si asezam pulpele una langa alta. Turnam peste un pahar de apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand apa scade mai adaugam un pahar cu apa si lasam sa scada din nou apa, pana ramane doar uleiul. Daca va plac mai prajite le lasati sa se rumeneasca putin in ulei. Cartofii se curata si se taie cubulete.Se pun la fiert in apa cu vegeta si sare (dupa gust) .Cand au fiert , se strecoara de apa .Untul se topeste si se toarna deasupra cartofilor , apoi se presara deasupra patrunjel verde tocat.
 
Cum se serveşte?
Se serveste cald cu salata de varza.
 
Timp aproximativ de preparare:
1 h
 
De ce recomand această reţetă:
Nu se face greu si pot sa o prepar chiar eu pentru prietenii mei cand ne intalnim.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies