Retete > Pranz > Pui cu legume in vas yena
Pui cu legume in vas yena
Pui cu legume in vas yena
 
Reţetă publicată de Daniela Zaharia
Bucureşti Bucuresti
16.06.2011
 
Număr voturi: 3889
 
Ingrediente reţetă:
450g - Amestec Mexican – legume congelate 1/2 piept de pui fript pe gratar 150-200g - broccoli 1 buc de 10cm - praz 1 mana - ciuperci congelate 1/3 - gulie + cateva frunze condimente - amestec (salvie, nucsoara, maghiran, ghimber, menta, rozmarin, busuioc, oregano, boia de ardei dulce, piper alb, curry, sare) 1buc - ou
 
Cum se prepară?
Se taie feliute subtiri gulia si se aseaza pe fundul unui vas yena, apoi se pun ciupercile si pieptul de pui fript taiat bucatele. Peste ele rastorn punga de legume, adaug prazul taiat julienne si bucatele de broccoli, inclusiv tulpinile taiate bucatele. Presar frunzele de gulie tocate marunt si condimentele si dau totul la cuptor cam 20 min, avand capacul pus peste vas. Cand sunt fierte legumele, scot vasul din cuptor, amestec bine si torn deasupra un ou batut. Mai las la cuptor cam 5 min, fara capac, pana se incheaga oul. Pofta buna!
 
Cum se serveşte?
Se lasa putin sa se raceasca, nu este buna prea fierbinte.
 
Timp aproximativ de preparare:
35 - 40 min
 
De ce recomand această reţetă:
Este usor de pregatit, este foarte sanatoasa datorita amestecului de carne de pui cu legume si in acelasi timp tine de foame.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.