Retete > Pranz > Pilaf de orez cu aripioare de pui
Pilaf de orez cu aripioare de pui
Pilaf de orez cu aripioare de pui
 
Reţetă publicată de Alina Marginean
Cluj Cluj Napoca
16.06.2011
 
Număr voturi: 469
 
Ingrediente reţetă:
4 aripi de pui,un pahar orez,2 morcovi,sare ,piper,putin busuioc,o ceapa si ulei pentru prajit
 
Cum se prepară?
Aripile de pui se taie in 2 se spala bine ,apoi se condimenteaza cu sare ,piper si busuioc si se prajesc ,separat se fierbe orezul apoi se caleste ceapa taiata marunt in putin ulei,se adauga morcovul taiat marunt ,sare si piper dupa gust si orezul,se lasa putin apoi se poate servi
 
Cum se serveşte?
se pune orezul in farfurie si pe margini aripile de pui prajite,se poate orna cu patrunjel verde
 
Timp aproximativ de preparare:
45 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Pentru ca este foarte gustos pilaful facut de mine ,e reteta proprie si gustul aromat de busuioc adaugat la aripioare e delicios iar de obicei pun si putina vegeta ca sa ii dea o culoare mai frumoasa
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.