Retete > Pranz > FRIGARUI DIN PIEPT DE PUI MARINAT IN PORTOCALA
FRIGARUI DIN PIEPT DE PUI MARINAT IN PORTOCALA
FRIGARUI DIN PIEPT DE PUI MARINAT IN PORTOCALA
 
Reţetă publicată de ioan dirjoanca
Suceava Falticeni
18.06.2011
 
Număr voturi: 6
 
Ingrediente reţetă:
PT MARINARE:
1 PIEPT PUI
2 PORTOCALE,
3 CATEI USTURI
1 LINGURITA CONDIMENT DE PUI ( DE PREFERAT SECRETUL GUSTULUI)
2 LINGURITE MUSTAR
1 CANA VIN ALB
ULEI DE MASLINE
PT FRIGARUI:
PIEPTUL DE PUI MARINAT
ARDEI GRAS
ROSII
CEAPA
CINE DORESTE POATE PUNE SI SLANINUTA AFUMATA
 
Cum se prepară?
SE TAIE PIEPTUL DE PUI IN CUBULETE.DIN ZEAMA DE LA PORTOCALE, USTUROIUL PISAT, ULEIUL DE MASLINE , MUSTARUL , VINUL SI CONDIMENTUL DE PUI SE FACE UN SOS IN CARE SE PUN LA MARINAT BUCATELELE DE PUI. PIEPTUL DE PUI FIIND MAI SEC SI FARA GUST TREBUIE IMBUNATATIT PRIN MARINARE.sE LASA CITEVA ORE CHIAR SI PESTE NOAPTE.CINE PREFERA GUSTU MAI PUTERNIC DE PORTOCALA POATE PUNE SI COAJA DE LA 1 PORTOCALA DATA PE RAZATOAREA MICA. PREGATIREA FRIGARUILOR: ARDEIUL SI ROSIA SE TAIE IN CUBIULETE DE APROXIMATIV ACEEASI DIMENSIUNE CA SI BUBULETELE DE PIEPT. LEGUMELE SE SAREAZA SI SE INCEPE PUNEREA LOR ALTERNIND CARNE CU LEGUME.SE INCEPE CU CEAPA SI DACA AVEM SLANINUTA IMEDIAT SE PUNE ACEASTA. fRIGARUILE SINT PREPARATE LA GRATAR DE LEMNE DE PREFERAT DACA NU E BUN SI CEL DE PE OCHIUL ARAGAZULUI.
 
Cum se serveşte?
frigaruile se servesc ca atare deoarece contin si carne si legume insa daca dorim mai putem pune ca si garnitura dovlecei si vinete facute tot la gratar
 
Timp aproximativ de preparare:
1 h
 
De ce recomand această reţetă:
esteo reteta deosebita in primul rind pentru ca ii da personalitate pieptului de pui si pentru ca e foarte sanatoasa in acelasi timp
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies