Retete > Pranz > Drob din piept si ficat de pui.
Drob din piept si ficat de pui.
Drob din piept si ficat de pui.
 
Reţetă publicată de Claudia Lavinia Serafimciuc
Vrancea Focsani
18.06.2011
 
Număr voturi: 1964
 
Ingrediente reţetă:
2 piepti de pui de marime medie-mare, 1 kg ficat de pui, 7 oua, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, 2 cepe, 1 lingura de ulei, sare, piper
 
Cum se prepară?
Pieptii de pui si ficateii de pui se fierb, apoi se lasa la racit, dupa care se taie cubulete cat mai mici. Ceapa se taie marunt si se caleste usor intr-o lingura de ulei. Se lasa sa se raceasca, dupa care se amesteca cu pieptul de pui si ficatul de pui taiate marunt, cu 5 oua, cu mararul si patrunjelul taiate fin, dupa care se adauga sare si piper dupa gust. Compozitia rezultata se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt, iar pe deasupra se adauga 2 oua batute bine si se da la cuptor 30 de minute la foc mediu.
 
Cum se serveşte?
Este un preparat gustor, dietetic, rapid si foarte satios care se poate servi ca atare, cu o salata de sezon sau cu o garnitura usoara de ciuperci sotate.
 
Timp aproximativ de preparare:
90 minute.
 
De ce recomand această reţetă:
Pentru ca este un preparat gustor, dar si dietetic si sanatos.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.