Retete > Pranz > Papricaş Ardelenesc
Papricaş Ardelenesc
Papricaş Ardelenesc
 
Reţetă publicată de Artinie Florea
Mureş TG.Mureş
18.06.2011
 
Număr voturi: 40
 
Ingrediente reţetă:
1 pui CGP de la deliciosu de vaslui 2 cepe mari 1 caciulie usturoi 100g ulei patrânjel verde 20g boia dulce putin piper dupa gust sare dupa gust 1 ardei california roşu lapte smântâna 20%grasime
 
Cum se prepară?
Tranşam puiul,se pune la incins uleiul se taie ceapa marunt, se pune la calit impreuna cu usturoiul taiat marunt. Dupa ce sunt calite jumatate se adauga si ardeiul iar dupa acea se adauga carnea si se lasa 10-15 min la foc minim fara apa dupa acea se adauga circa 200g apa se lasa sa scada apa pe urma se face un dresing cu lapte si smantana 20% grasime obligatoriu
 
Cum se serveşte?
Cu mamaliguta si ardei piscos taiat marunt
 
Timp aproximativ de preparare:
75 min
 
De ce recomand această reţetă:
Deoarece este o reteta traditionala Ardeleneasca
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies