Retete > Pranz > ciorba radauteana
ciorba radauteana
ciorba radauteana
 
Reţetă publicată de laura moscalu
Botoşani Dorohoi
18.06.2011
 
Număr voturi: 5299
 
Ingrediente reţetă:
un piept de pui,o telina mica ,2 morcovi,un ardel ,2 radacini de patrunjel,si 2 de telina ,3 galbenusuri,300 gr smantana si o lingura de faina,mujdei de usturoi si o canita de otet
 
Cum se prepară?
legumele si carnea se spala ,se curata si se pun intregi la fiert cu apa si un pic de sare .Se scoate spuma si dupa ce au fiert se scot si se taie cubulete mici iar carnea se rupe fasii sau se taie cuburi .Separat se amesteca galenusurile cu o lingura de faina se adauga smantana si apoi se amesteca cu un pic de zeama fierbinte sa nu se branzeasca ciorba .Dupa ce am turnat in oala amestecul punem canita de otet ,
 
Cum se serveşte?
Se serveste cu mujdei de usturoi si un pic de patrunjel verde deasupra
 
Timp aproximativ de preparare:
aproximativ o ora
 
De ce recomand această reţetă:
este speciala pt ca eu las si legumelew in ea si poate fi consumata si de copii si e foarte gustoasa
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.