Retete > Pranz > Rulou cu pui
Rulou cu pui
Rulou cu pui
 
Reţetă publicată de Emilia Fratila
Gorj Targu Jiu
19.06.2011
 
Număr voturi: 63
 
Ingrediente reţetă:
100 g piept de pui, 100 g muşchi de vită sau porc , 50 g ciuperci, 30 g gogoşari muraţi, sare, piper, dafin, telina, cartofi, morcovi, ceapa, boia dulce
 
Cum se prepară?
Pieptul de pui si muschiul de vită sau porc se feliaza si se bat. Se suprapun pe jumatate si se aşază deasupra ciupercile, sarea, piperul si gogosarii. Se ruleaza si se aşază în tavă. Se stropesc cu ulei şi se dau la cuptor 30 de minute, la 180 grade C. Sosul rezultat de la rulouri se pune într-o craticioara cu cateva felii de morcovi, telină ai o ceapă tăiată în 4. Se pun la fiert, după care se pasează. Se adaugă putină boia dulce, o foaie de dafin, piper, sare şi se dau în clocot. Se adaugă vin roşu sec. Se serveste cu cartofi ţărăneşti.
 
Cum se serveşte?
la cald
 
Timp aproximativ de preparare:
1 ora
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies