Retete > Pranz > Chec aperitiv cu piept de pui
Chec aperitiv cu piept de pui
Chec aperitiv cu piept de pui
 
Reţetă publicată de oana cristina martuneac
Suceava Suceava
20.06.2011
 
Număr voturi: 19
 
Ingrediente reţetă:
1 kg piept de pui,4-5 felii de paine,5-6 catei de usturoi,1 legatura ceapa verde,1 legatura patrunjel,200 ml lapte,4 oua ,sare si piper .
 
Cum se prepară?
Se trece pipetul de pui prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in prealabil in lapte si stoarse bine.Se adauga usturoiul pisat,ceapa verde si patrunjelul tocate marunt si ouale.Se condimenteaza cu sare si piper ,dupa gust ,si se omogenizeaza bine .Se toarna compozitia intr o tava unsa si tapetata cu hartie pergament .Se niveleaza si se introduce la cuptor pentru o ora.
 
Cum se serveşte?
Se taie felii,se poate servi cald ,dar si rece,cu smantana.Pofta buna!
 
Timp aproximativ de preparare:
60 min
 
De ce recomand această reţetă:
Este speciala prin gustul deosebit,este o mancare usoara pentru pranz ,chiar si pentru cina
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies