Retete > Mic dejun > Piept de pui în aluat
Piept de pui în aluat
Piept de pui în aluat
 
Reţetă publicată de Alina Janta
Argeş Pitesti
21.06.2011
 
Număr voturi: 10
 
Ingrediente reţetă:
• 1 piept de pui dezosat Deliciosul de Vaslui (aproximativ 400 g)
• 1 pachet aluat (foietaj)
• 250 g caşcaval
• ulei
• sare, oregano
 
Cum se prepară?
1. Pieptul de pui se spală, se taie fâşii, se condimentează cu sare şi oregano, apoi se rumeneşte în ulei. 2. Foietajul se taie în triunghiuri. Se pun fâşii de pui şi caşcaval la baza triunghiului, apoi rulăm. 3. Se bagă în cuptorul preîncălzit la 1800 C până se rumenesc (aproximativ 30 minute). 4. Când se scot din cuptor, se rade peste ele caşcaval.
 
Cum se serveşte?
Pieptul de pui în aluat se serveşte atât cald cât şi rece.
 
Timp aproximativ de preparare:
60 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Alina Janta recomandă această reţetă deoarece este preferata copiilor ei.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.