Retete > Mic dejun > Salată din piept de pui și salată verde
Salată din piept de pui și salată verde
Salată din piept de pui și salată verde
 
Reţetă publicată de Tamara Barbuta
Vaslui Vaslui
03.07.2011
 
Număr voturi: 12
 
Ingrediente reţetă:
• 200 g piept de pui dezosat Deliciosul de Vaslui
• 1 legătură salată verde
• 1 ceapă verde
• 1 legătură spanac
• 2 -3 roşii
• măsline
• 3 ouă fierte
• 2 linguri ulei de măsline
• 1 lămâie
• sare
 
Cum se prepară?
1. Se spală foarte bine ceapa verde, salata, spanacul, măslinele şi roşiile. 2. Se mărunțește salata şi spanacul, se taie cubuleţe restul legumelor şi se pun într-un castron de sticlă. 3. Între timp, pieptul de pui poate fi fiert sau făcut la grătar. După ce se răcește puțin se taie cubuleţe sau fâşii și se amestecă cu restul ingredientelor. 4. Ouăle fierte trebuie tăiate în sferturi și adăugate în vas. 5. La sfârșit se adaugă sare după gust, uleiul de măsline și zeama de lămâie.
 
Cum se serveşte?
Se servește rece cu pâine prăjită.
 
Timp aproximativ de preparare:
40 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Tamara Bărbuţă recomandă salata din piept de pui şi salată verde deoarece este foarte sănătoasă și extrem de savuroasă. De asemenea, este ușor de făcut și nu foarte costisitoare.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.