Retete > Mic dejun > Salată de pui cu măr, ţelină şi morcov
Salată de pui cu măr, ţelină şi morcov
Salată de pui cu măr, ţelină şi morcov
 
Reţetă publicată de Mihaela Atomei
Mehedinţi Vanju Mare
11.07.2011
 
Număr voturi: 12
 
Ingrediente reţetă:
• 300 g piept de pui dezosat Deliciosul de Vaslui
• 1 morcov mare
• 1 măr acrişor
• 3 linguri cu vârf maioneză
• 1 felie ţelină rădăcină
• 1-2 linguri lapte bătut sau iaurt (opţional)
• 30 g brânză cu mucegai (bluecheese) (opţional)
• sare, piper
 
Cum se prepară?
1. Se spală şi se pune la fiert pieptul de pui. După ce s-a răcit se taie cubuleţe. 2. Se amestecă maioneza cu brânza mărunţită. 3. Ţelina, mărul şi morcovul se dau pe răzătoare. 4. Adăugăm cuburile de piept de pui şi apoi maioneza şi amestecăm bine până când se omogenizează compoziţia. 5. Condimentăm cu sare şi piper şi adăugăm (opţional) laptele bătut sau iaurtul.
 
Cum se serveşte?
Salata de pui cu măr, ţelină şi morcov se serveşte rece.
 
Timp aproximativ de preparare:
45 de minute
 
De ce recomand această reţetă:
Mihaela Atomei recomandă această reţetă deoarece este o salată deosebit de sănătoasă, ce poate fi consumată şi de femeile însărcinate.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.