Retete > Mic dejun > Ruladă din carne tocată de pui
Ruladă din carne tocată de pui
Ruladă din carne tocată de pui
 
Reţetă publicată de Nicolae Cristian Lapa
Vaslui Vaslui
14.07.2011
 
Număr voturi: 93
 
Ingrediente reţetă:
• 1 kg carne tocată de pui Deliciosul de Vaslui
• 4-5 ouă
• 2-3 linguri de griş
• 1 legătură de ceapă verde
• 1 legătură de mărar
• 1 morcov potrivit
• sare
 
Cum se prepară?
1. Se curăţă morcovul şi se dă prin răzătoarea mică. 2. Se toacă ceapa verde şi mărarul mărunt. 3. Se amestecă morcovul, ceapa verde şi mărarul cu carnea tocată de pui şi ouăle. Se adaugă sare după gust. 4. Compoziţia bine amestecată se pune într-o tavă unsă cu ulei şi se pune la cuptor la foc potrivit.
 
Cum se serveşte?
Se serveşte la micul dejun, rece şi în felii normale.
 
Timp aproximativ de preparare:
1 ora
 
De ce recomand această reţetă:
Nicolae Cristian Lapa recomandă această ruladă din carne tocată de pui deoarece este o mâncare relativ uşoară, care îţi dă bună dispoziţie prin gust şi savoare.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.