Retete > Mic dejun > Salată cu piept de pui
Salată cu piept de pui
Salată cu piept de pui
 
Reţetă publicată de Silviu Ciureanu
Vaslui Vaslui
24.07.2011
 
Număr voturi: 366
 
Ingrediente reţetă:
• 1 piept de pui dezosat Deliciosul de Vaslui (aproximativ 400 g)
• 2 roşii
• 1 ardei gras
• 1 ceapă
• 150 g brânză (telemea, feta sau caşcaval)
• ulei de măsline
• pătrunjel frunze
• sare, piper
 
Cum se prepară?
1. Pieptul de pui se spală şi se fierbe. După ce s-a răcit, se taie în bucăţi potrivite. 2. Se taie în bucăţi potrivite roşiile, ardeii şi brânza, ceapa se taie în formă de solzişori, iar pătrunjelul se taie mărunt. 3. Toate ingredientele se amestecă într-un bol, adăugându-se sare şi ulei de măsline după gust.
 
Cum se serveşte?
Salata cu piept de pui se serveşte rece.
 
Timp aproximativ de preparare:
30 de minute
 
De ce recomand această reţetă:
Silviu Ciureanu recomandă salata cu piept de pui pentru micul dejun deoarece conţine toate vitaminele şi proteinele necesare pentru un bun început de zi.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.