Retete > Mic dejun > Salată de ţelină cu piept de pui
Salată de ţelină cu piept de pui
Salată de ţelină cu piept de pui
 
Reţetă publicată de cujba armand
Bucureşti Bucuresti
18.08.2011
 
Număr voturi: 3
 
Ingrediente reţetă:
• 1 piept de pui mare Deliciosul de Vaslui(550 -600 g)
• 1 ţelină mare (aproximativ 700 g)
• 2 linguri maioneză
• sare
 
Cum se prepară?
1. Se spală şi se fierbe pieptul de pui. După ce s-a răcorit pieptul de pui se taie mărunt. 2. Ţelina se spală şi se dă prin răzătoare. 3. Se adaugă maioneză şi se încorporează în salată. Se sărează după gust.
 
Cum se serveşte?
Salata de ţelină cu piept de pui se serveşte rece.
 
Timp aproximativ de preparare:
30 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Armand Cujba spune că salata de ţelină cu piept de pui este preferata lui deoarece soţia găteşte excelent această reţetă.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.