Retete > Mic dejun > Degeţele din piept de pui
Degeţele din piept de pui
Degeţele din piept de pui
 
Reţetă publicată de Manuela Badea
Argeş Piteşti
18.06.2011
 
Număr voturi: 18
 
Ingrediente reţetă:
• 1 piept de pui dezosat Deliciosul de Vaslui (aproximativ 400 g)
• 1 pungă de fulgi de porumb
• 2 ouă
• 100 g făină
 
Cum se prepară?
1. Se spală şi se taie pieptul de pui fâşii de circa 1 cm grosime. Se zdrobesc fulgii de porumb cu un sucitor, după ce s-a perforat punga. 2. Fâşiile de piept de pui se dau prin făină, prin oul bătut şi apoi prin fulgii de porumb. 3. Se prăjesc în ulei încins.
 
Cum se serveşte?
Degeţelele din piept de pui se pot servi calde sau reci, ca atare sau cu roşii, castraveţi, brânză telemea sau caşcaval.
 
Timp aproximativ de preparare:
20 minute.
 
De ce recomand această reţetă:
Manuela Badea recomandă degeţelele din piept de pui deoarece sunt foarte gustoase şi uşor de preparat.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.