Retete > Cina > Pulpe de pui pe pat de sare
Pulpe de pui pe pat de sare
Pulpe de pui pe pat de sare
 
Reţetă publicată de Adrian Gasca
Bacău Bacau
25.06.2011
 
Număr voturi: 1097
 
Ingrediente reţetă:
Pulpe de pui , 1kg sare grunjoasa ,boia de ardei, piper,usturoi, ulei de masline
 
Cum se prepară?
Pulpele de pui se curata, se spala se sterg de apa si se dau prin ulei de masline apoi se condimenteaza cu piper, usturoi, boia de ardei. Sarea se pune in tava de la aragaz, pe hartie de copt si pe sare se pun pulpele de pui. Se introduc in cuptorul incins si se lasa cca 20 min dupa care se intorc, se mai lasa 20 min (timpul este dat de felul de cuptor si cantitatea de pulpe).Pulpele preiau din sare numai atat cat este nevoie.
 
Cum se serveşte?
Se servesc calde cu garnitura dupa preferinta.
 
Timp aproximativ de preparare:
1h
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.