Retete > Cina > Rulada de pui umpluta cu spanac
Rulada de pui umpluta cu spanac
Rulada de pui umpluta cu spanac
 
Reţetă publicată de Ana Maria Apetroae
Iaşi Iasi
30.06.2011
 
Număr voturi: 3765
 
Ingrediente reţetă:
800gr piept de pui ; 600 gr spanac; 2catei de usturoi; 2 linguri unt; 1 ceapa; piper macinat; 2 linguri ulei; 2 linguri mustar; sare; 1 ceapa rosie; 2 frunze de dafin; 400 ml supa de pui
 
Cum se prepară?
Pieptul de pui se spala si se scurge. Se face un buzunar longitudinal si se pastreaza carnea scoasa. Spanacul se spala bine apoi se fierbe in 1/2 litru de apa cu sare, dupa care se scurge. Ceapa rosie si usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se calesc in untul incins, se adauga si spanacul se presoara sare si piper si se lasa cateva minute. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Pieptul se da cu sare iar in interior se da cu mustar, se umple cu compozitia pregatita si se acopera capetele. se incinge uleiul se pune rulada, ceapa tocata de jur imprejur,frunzele de dafinsi supa de pui. Se da la cuptor cca 1 ora la foc mic.
 
Cum se serveşte?
simpla cu un pahar de vin
 
Timp aproximativ de preparare:
1 ora
 
De ce recomand această reţetă:
Este o reteta foarte gustoasa ideala pentru dieta, spanacul fiind o leguma cu indice glicemic foarte scazut.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.