Retete > Cina > Pulpe de pui cu ceapa verde
Pulpe de pui cu ceapa verde
Pulpe de pui cu ceapa verde
 
Reţetă publicată de gabriela antici
Neamţ Roman
07.07.2011
 
Număr voturi: 4
 
Ingrediente reţetă:
5 pulpe de pui 4 cepe verzi 150 ml ulei piper sare condimente
 
Cum se prepară?
Luam pulpele le curatam, le spalam si le punem intr-o oala cu apa la fiert cu un pic de sare. La mine pulpele au fost din comert, deci le-am taiat in doua, ca erau prea mari. Intr-o tigaie prajim ceapa taiata, dar fara foi si adaugam carnea fiarta. Dupa aceea punem condimentele si piperul dupa gust. Cam pe la sfarsit cand s-a calit carnea adaugam foile de ceapa taiate marunt ca sa dea o aroma si un aspect mai placut. Pofta Buna!!! Daca vrem putem face prajeala si cu o lingura de bulion dupa preferinte
 
Cum se serveşte?
aranjam frumos intr-o farfurie carnea si langa punem 3 frune de patrunjel ca sa dea un aspect placut.se serveste seara cu un pahar de vin
 
Timp aproximativ de preparare:
cca 45 min
 
De ce recomand această reţetă:
eu am invatat-o de la mama mea.pentru mine tot ce face ea e special
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.