Retete > Cina > Pulpe pe sare
Pulpe pe sare
Pulpe pe sare
 
Reţetă publicată de vasilica valentina trotea
Gorj Targu jiu
19.07.2011
 
Număr voturi: 8
 
Ingrediente reţetă:
6 pulpe inferioare
1 lingura ulei masline
piper, boia (sau turmenic )
2 cani sare mare
 
Cum se prepară?
Se asaza in tava hartie pentru copt. Se pune sarea de mare deasupra si se niveleaza. Pulpele de pui se spala si se ung cu ulei de masline. Presaram piper si boia (sau turmenic). Asezam pulpele in tava, pe sare si se lasa la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
 
Cum se serveşte?
Se servesc calde asezonate cu garnitura de cartofi dupa preferinte.
 
Timp aproximativ de preparare:
45 de minute
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.