Retete > Cina > Pui cu portocale a la Adina
Pui cu portocale a la Adina
Pui cu portocale a la Adina
 
Reţetă publicată de Elena Adina Buscan
Bucureşti Bucuresti
21.07.2011
 
Număr voturi: 2
 
Ingrediente reţetă:
4 piepti de pui dezosati 750 g cartofi 4 catei de usturoi 450 g ardei copti (taiati fasii) 2 portocale curatate 200 g masline un praf cimbru sare
 
Cum se prepară?
Incinge 2 linguri ulei intr-o tigaie. Prajeste carnea de pui pe ambele de parti, timp de 8-10 minute. Adauga cartofii si uleiul ramas, cimbru si usturoi si amesteca bine. Incinge cuptorul la 200 C. Pune tigaia la cuptor aproximativ 15 minute pana incep cartofii sa se inmoaie. Scoate tava, adauga portocalele, ardeii copti si maslinele si lasa la cuptor inca 5 minute, pana cand pieptii de pui si cartofii sunt complet fierti.
 
Cum se serveşte?
Aseaza tava pe o planseta din lemn si adu-o la masa. Lasa pe fiecare sa se serveasca direct din tava.
 
Timp aproximativ de preparare:
45-60 min
 
De ce recomand această reţetă:
Fetita noastra adora aceasta reteta,si chiar daca este micuta jumatate dintr-un piept de pui il mananca cu mamaliguta.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies