Retete > Cina > Pui picant
Pui picant
Pui picant
 
Reţetă publicată de Lucia Clepce
Alba Cugir
15.06.2011
 
Număr voturi: 3872
 
Ingrediente reţetă:
1 piept de pui
4 catei de usturoi
condimente: sare,piper, cimbru, oregano
1 ardei iute, zeama de la o lamaie
2 lingurite zahar
6 lg. ulei de masline
 
Cum se prepară?
Se taie pieptul de pui fasii si se lasa o ora intr-un bait facut din zeama de lamaie, condimente, usturoi pisat, zahar si ardei iute. Se pune apoi la prajit in uleiul de masline 5 minute, se adauga baitul si se mai lasa la fiert 10-15 minute, acoperit.
 
Cum se serveşte?
Se serveste alaturi de cartofi natur
 
Timp aproximativ de preparare:
60 min
 
De ce recomand această reţetă:
Pentru ca e iute si in acelasi timp delicios!
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.