Retete > Cina > Aripioare cu sos
Aripioare cu sos
Aripioare cu sos
 
Reţetă publicată de Doina Mariana Barnoschi
Vaslui Vaslui
31.07.2011
 
Număr voturi: 17
 
Ingrediente reţetă:
o tavita aripioare refrigerate 100 ml ulei 5 cepe mari 8-9 morcovi 5-6 rosii 2 catei de usturoi sare piper o foaie dafin cateva fire de patrunjel verde
 
Cum se prepară?
Aripioarele se prajesc in ulei,dupa care se scot pe un platou.Ceapa se taie solzisori si se adauga in uleiul in care au fost prajite aripioarele impreuna cu o cana de apa.Se fierbe cateva clocote,apoi se adauga morocovii rondele si se continua fierberea pana cand legumele s-au inmuiat.Rosiile,decojite,se taie felii si se adauga amestecului.Se continua fierberea pana cand sosul s-a legat.Oprim focul,adaugam aripioarele si cateii de usturoi taiati marunt.Tinem vasul acoperit cateva minute.
 
Cum se serveşte?
Preparatul se serveste cald,cu mamaliguta sau paine,decorat cu patrunjel.
 
Timp aproximativ de preparare:
45-50 minute la foc mic
 
De ce recomand această reţetă:
Este gustoasa,sanatoasa,bio si a placut familiei si tuturor prietenilor care au servit-o.
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.