Retete > Cina > FILE DIN PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE
FILE  DIN PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE
FILE DIN PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE
 
Reţetă publicată de ELENA STOICA
Vâlcea RM.VALCEA
02.08.2011
 
Număr voturi: 3
 
Ingrediente reţetă:
300 gr piept de pui 500 gr morcovi 300 gr mazare 80 gr orez 4 portocale 2 linguri de smantana acra sare,piper,lamaie
 
Cum se prepară?
Fierbem orezul.Morcovii ii taiem rondele si-i fierbem cu mazarea cca 25 minute.Portocalele le taiem felii si stoarcem sucul.Feliile de piept de pui le prajim sa se rumeneasca.Condimentam cu sare si piper.Sucul de portocale si smantana le amestecam cu sosul de friptura si le condimentam.
 
Cum se serveşte?
In vas se pun orezul,legumele,deasupra se aseaza pieptul de pui si sosul.
 
Timp aproximativ de preparare:
30 minute
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate.