Retete > Cina > PUI CU LEGUME LA CUPTOR
PUI CU LEGUME LA CUPTOR
PUI CU LEGUME LA CUPTOR
 
Reţetă publicată de RAMONA AILIOAIEI
Vaslui VASLUI
12.08.2011
 
Număr voturi: 5
 
Ingrediente reţetă:
piept de pui dezosat ceapa dovlecei vinete ardei rosii sare piper rozmarin/cimbru ulei
 
Cum se prepară?
Fiecare piept de pui se taie in doua. Se presara cu sare si piper. Se curata legumele si se taie in bucati mari. Ceapa se taie in patru, vanata -cuburi mari, rosiile -in doua, dovleceii in felii groase, ardeiul in bucati. Se pun legumele intr-o tava care merge la cuptor. Se presara sare si piper. Se stropesc legumele cu trei linguri de ulei. Folosind o spatula se intorc legumele pe toate partile ca sa se unga uniform. Pe patul de legume se pun bucatile de pui. Se stropesc cu ulei. Se aseaza crengutele de rozmarin si se da tava la cuptor, la foc potrivit.
 
Cum se serveşte?
Se serveste cu usturoi, dres cu o lingura de smantana.
 
Timp aproximativ de preparare:
40-45 minute
 
De ce recomand această reţetă:
Este o reteta delicioasa de sezon, speciala si datorita pieptului de pui SAFIR
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies