Retete > Cina > Tocanita de ceapa cu carne de pui
Tocanita de ceapa cu carne de pui
Tocanita de ceapa cu carne de pui
 
Reţetă publicată de costica dolanescu
Alba Bucuresti- sector 3
18.08.2011
 
Număr voturi: 1
 
Ingrediente reţetă:
1 ceapa, 2 cartofi, 1 piept de pui sau cateva aripioare, 2-3 linguri bulion, condimente dupa gust
 
Cum se prepară?
Se curata ceapa se spala , se curata si un cartof doi , se caleste piept de pui taiat cubulete -sau aripioare de pui se scot si in uleiul acela se caleste ceapa putin dupa care se pune carnea de pui in cratita peste ceapa putin calita se pune si cartoful taiat cubulete se toarna putina apa si se lasa la fiert se adauga condimente dupa gust se pune si putin bulion , faci o mamaliguta calda si POFTA BUNA !
 
Cum se serveşte?
calda cu mamaliguta
 
Timp aproximativ de preparare:
45 min
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies