Retete > Cina > Paste cu carne de pui tocata la cuptor
Paste cu carne de pui tocata la cuptor
Paste cu carne de pui tocata la cuptor
 
Reţetă publicată de ana moraru
Prahova Ploiesti
25.08.2011
 
Număr voturi: 68
 
Ingrediente reţetă:
500 grame paste 500 grame piept de pui tocat 1 ceapa 1 morcov 2-3 usturoi 100 ml suc de rosii 100 grame cascaval ras sare piper
 
Cum se prepară?
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei alaturi de morcovul ras fin, se adauga carnea tocata si usturoiul tocat marunt se calesc 5-6 Se adaug sare, piper, sucul de rosii si le lasa sa fiarba 20-25 minute. Intr-un vas yena, uns cu putin unt si tapetata se pune un strat de paste fierte peste care se pune sosul cu carnea si cascavalul ras.Se introduce la cuptor pt cca. 15-20 minute Pofta buna!
 
Cum se serveşte?
Se aseaza pe un platou si se orneaza dupa preferinta cu frunze de patrunjel sau busuioc.
 
Timp aproximativ de preparare:
60 minute
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies