Retete > Cina > Ciocanele de pui cu cartofi si gutui
Ciocanele de pui cu cartofi si gutui
Ciocanele de pui cu cartofi si gutui
 
Reţetă publicată de razvan tilinca
Bucureşti Bucuresti
25.08.2011
 
Număr voturi: 69
 
Ingrediente reţetă:
1000 gr carne pui 500 gr cartofi 10 catei usturoi 1 gutuie mare 1 morcov 150 ml vin alb sec 100-200 ml apa sau supa putin ulei sare, piper
 
Cum se prepară?
Mod de preparare: Intr-o tava de friptura toarna suficient ulei ca sa acopere fundul tavii. Aseaza bucatile de pui si printre ele cartofi si gutuile taiate cubulete iar morcovul si usturoiul taiat rondele. Se acopera cu apa /supa se tarna si vinul se condimenteaza cu sare su piper si se coace la cuptor aproximativ o ora, la foc potrivit, pana puiul este facut.
 
Cum se serveşte?
Se va pune pe o farfurie 1-2 ciocanele garnisite cu gartofi si gutui.
 
Timp aproximativ de preparare:
120 minute
 
 


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies